Французька поліція затримала учасників банди, причетної до пограбування Кім Кардашьян

12.01.2017
Французька поліція затримала учасників банди, причетної до пограбування Кім Кардашьян

Кім Кардашьян.

Лише три місяці знадобилося французьким жандармам, щоб вирахувати і затримати учасників зухвалого пограбування американської кінодіви Кім Кардашьян, яке сталося увечері 2 жовтня в Парижі під час традиційного Тижня моди.
 
Нагадаємо, що тоді грабіжники у формі поліції увірвалися в номер зірки, зв’язали її і, погрожуючи зброєю, забрали коштовностей на суму близько 5-6 млн. євро.
 
Як з’ясувалося, попри блискавичність нападу, грабіжники все ж встигли лишити біологічні «сліди», з яких експерти змогли дістати ДНК, за якими і вирахували нападників.
 
За ними ще кілька тижнів стежили, щоб з’ясувати всі контакти, а днями провели спецоперацію, затримавши в різних частинах Парижа одночасно 16 осіб, яких підозрюють у причетності до пограбування.
 
Паризька поліція тримає імена затриманих і подробиці спецоперації у великому секреті. Утім, дещо вже встигло «просочитися» в пресу.
 
Як повідомляє видання Gulf News, серед учасників банди є троє жінок, а найстаршому із затриманих виповнилося 72 роки.
 
Можливим організатором пограбування був виходець з алжирської Кабілії. Також серед підозрюваних є водій, який возив Кім Кардашьян у жовтні на заходи в рамках Паризького тижня моди. 
 
Тепер до справи долучать і Кім Кардашьян, яка має опізнати грабіжників і дати додаткові показання.
 
Подейкують, що суддя, який веде справу, особисто збирається до Нью-Йорка, аби поспілкуватися з реаліті-зіркою, яка лише нещодавно повернулася в соцмережі.
 
Про долю вкрадених коштовностей поки не повідомляється. Утім, можна сподіватися, що і їх також знайдуть.
 
Бо, доки ми сміємося над кіношними пригодами жандармів із Сен-Тропе на чолі з легендарним Луї де Фюнесом, справжні французькі жандарми таки роблять свою справу.
 
Особливо, коли в халепу потрапила іноземна зірка. Тут уже не лише честь мундира, а й престиж держави.