Культ великої родини: Україна 2017 року здолає всі виклики

30.12.2016
Культ великої родини: Україна 2017 року здолає всі виклики

Нумерологічна шістка є архетипом гармонії, стабільності, служіння, обов’язку. Вона не терпить потрясінь.

Із нумерологічної точки зору, в новому році на життя України найвідчутніше впливатимуть вібрації числа шість. Якщо бунтівна і волелюбна попередниця — п’ятірка — «схиляла» нас до реформаторських змін і радикальних перетворень, то її наступниця «вимагатиме» доведення розпочатого до логічного кінця і максимальної гармонізації всіх суспільних процесів. Головна небезпека періоду криється в консервативній природі шістки. Тобто у нас може з’явитися відчуття, що слабенькі паростки нового просто не приживаються в суворих українських реаліях, тому було б доречно повернутися до наїждженої колії. Але якщо під тиском проблем ми дозволимо собі цю малодушність, то втратимо рідкісний історичний шанс поповнити лави цивілізованих країн уже через якихось чотири роки. Тож давайте запасатися не попкорном, вдаючи з себе буркотливих спостерігачів, а мудрістю і терпінням. 

Ні кроку назад!

Відступати не можна не лише з політичних, а й планетарних причин. Наше життя циклічне, тобто розвивається в межах 9-річних періодів, де кожні дванадцять місяців мають чітко окреслену програму. Ігнорувати її — собі ж дорожче, бо про кожен невиконаний пункт Всесвіт неодмінно нагадає через символічні дев’ять років, підвищивши ставки й ускладнивши умови. Українські Майдани — красномовний доказ існування цієї закономірності.

У 2004 році Помаранчевою революцією ми вибороли собі шанс на краще життя, але нам не стало духу вивести країну на вищий рівень. Помилка відгукнулася Революцією гідності у 2013-му, за яку ми платимо й досі великою кров’ю.

Нумерологічна шістка може ці процеси певною мірою стабілізувати, приспавши в нас запит на кардинальні зміни. Але якщо політики знайдуть реформам припудрений замінник або й далі вирішуватимуть фінансові проблеми за рахунок найбідніших верств населення (шістка цього не стерпить), то нас попереду чекає ще страшніший 2022 рік. І навпаки, якщо нам стане духу змінюватися далі, то вже в 2020 році зможемо завершити складний етап перетворень i вийти на новий рівень буття.
 
Чому все так складно? А тому що дата народження віддзеркалює увесь досвід, отриманий людиною протягом минулих інкарнацій. У випадку з державою йдеться про весь накопичений упродовж тривалої історії багаж, що таїть у собі не лише дарований шанс збудувати нову країну, а й отримані в минулому страхи, комплекси, пристосуванство.

Останні допомогли нам вижити як нації впродовж останніх століть, що дуже добре, але заважають жити тепер, бо програма нинішнього відрізку часу вимагає від нас якраз демонстрації того вільного нескореного духу, який на повну силу проявився на двох Майданах. У цьому сенсі наступний рік стане певним маркером. Перед нами постануть два шляхи — відро­дження або руйнації. І в який бік хитнеться маятник вибору суспільства, таким і буде наше майбутнє.

Час нагуляти жирок і послужити громаді

Нумерологічна шістка є архетипом гармонії, стабільності, служіння, обов’язку. Вона не терпить потрясінь, але цінує отримані трудом результати і їх практичну цінність. Саме тому можна припустити, що політична активність українців буде пов’язана насамперед iз соціальними питаннями. У разі виборів кращі шанси на перемогу матимуть політичні сили, які не за Брюссель чи Москву, а за ситу, доглянуту, комфортну Україну. Організувати в новому році, умовно кажучи, «тарифний майдан» опозиції буде набагато простіше. Це саме той випадок, коли народ втомився і хоче нарешті мати реальні ознаки покращення повсякденного життя. 
 
Тема завершення розпочатих реформ або констатація їх відсутності особливо гостро постане у березні. Не виключено, що в Україні знов вигулькне привид нових виборів, але якщо вони відбудуться, ми навряд чи зможемо побачити в парламенті домінуючу кількість нових облич. Навпаки, голосами можуть «прирости» фракції «старих» політичних еліт. Утiм посланці нинішньої влади теж не опиняться на узбіччі, хоча й ризикують дещо розгубити голоси виборців. 
 
Можна сказати й так: у соціумі найвірогідніше виникне запит на послуги поміркованого крила українського політикуму. «Золотий» час нових опозиційних сил настане через рік. Одночасно наступного року шанс зміцнити свої позиції з’явиться у теперішнього уряду, якщо чиновники запропонують країні низку дієвих соціальних програм. Наприклад, полегшать жебрацьке життя літніх людей або вирішать проблему з розбитими дорогами. Список, насправді, нескінченний. Тренд року — реальна, а не гіпотетична турбота. І тільки вона може бути зарахована як заслуга. 
 
Шістка любить турбуватися про все, що ближче до тіла, тому 2017 рік принесе вигоду перш за все підприємствам і фірмам, які виробляють продукти, товари для дому, косметику. В українців може виникнути бажання прикрасити і себе, й оточуючий простір, тому побільшає роботи у перукарів, дизайнерів, торговців будівельними і побутовими товарами, а також представників ресторанного, готельного і санаторно-курортного бізнесу. Помітно зросте запит не лише на добротні, а й на красиві речі.

Це якраз той рік, коли вічні землероби-українці захочуть знов між картоплею і цибулею сіяти рядочки чорнобривців.
 
Можуть також виникнути якісь зміни у галузі медицини. Правда, державний сегмент, очевидно, і далі балансуватиме на рівні критичного мінімуму. Але натомість виникнуть передумови для відкриття невеликих приватних клінік, які через зростаючу конкуренцію змушені будуть знижувати ціни на свої послуги. Принаймні така жертовність буде зарахована їм у рік Шістки як духовний бонус, що воздасться у майбут­ньому цілком реальними здобутками. 
 
Головним же архетипом шістки вважається суспільне служіння і родинні цінності. Саме тому нам усім у новому році треба проявити турботу не лише про своїх близьких, а й про країну в цілому. Зрештою, Україна — наш спільний дім, і те, яким він є і буде, залежить від кожного з нас.

Відповідальна шістка попереджає — домогтися кращих умов життя зможемо лише в тому разі, якщо нам стане духу більш щедро віддавати, аніж отримувати. Таке просте і водночас сакральне завдання. І це, до речі, не якісь там високі слова, що не мають нічого спільного зі зримими матеріальними речами. Все дуже просто.

Всесвіт, яким править закон причини і наслідку, абсолютно байдужий до розміру наших матеріальних статків. Але якщо матеріальне починає шкодити духовному, розмір непомірно роздутого гаманця може спрацювати як ефект бумеранга, що повертається. Шістка карає за проявлену скупість. 

Нам нічого боятися, окрім власного страху      

Цього року в Україні стануться зміни чи доленосні події, у ході яких не вдасться приховати жодного секрету. Все таємне раптом стане явним, і нам доведеться вирішувати разом, як iз цією голою правдою жити далі. Гідно вийти з ситуації допоможе винятково нестандартне мислення й усвідомлення того, що в цій ситуації криється певний результат невирішених проблем, які накопичувалися роками. Такий собі ефект розв’язаного кармінного вузла, що легко зав’яжеться знову в разі, якщо суспільство не осмислить головні причини його появи. 
 
Не виключено, що цією гострою ситуацією нам знову нагадають про головну мету створення держави Україна. Її основна суть криється в необхідності будівництва особливого духовного шляху, який би слугував взірцевою моделлю не лише для нас самих, а й для решти країн світу. Це надзвичайно складний шлях, тому від початку ми отримали сильне ангельське покровительство, яке вже чверть століття не дає остаточно скотитися в прірву чи зникнути як державне утворення. 
 
У рамках цієї місії нам треба навчитися відпускати все старе й віджите, бо чим відчайдушніше хапатимемося за ретроградний спосіб життя або застійні психологічні установки, тим більш руйнівними будуть прийдешні зміни. Цей процес нагадує будівництво чогось абсолютно нового в атмосфері хаосу, зорієнтуватися в якому можна лише через внутрішню перебудову самих себе. При цьому нам дуже шкідливо намагатися бути, як хтось (європейці, американці, росіяни), бо треба напрацювати власну ідентичність, характер і звички, опираючись на унікальні національні традиції й істинну віру. 
 
Що нам заважає вийти на новий рівень? Усе ті самi старі установки. Як показує карта народження України, в нас живе якийсь дивний страх узяти власну долю в свої руки, тому постійно шукаємо когось сильнішого за себе або хапаємося за будь-яку соломинку, щоб не лишитися один на один зі своїми проблемами.

Приймаючи ж рішення у такому стані, автоматично примножуємо негаразди, оскільки боячись чогось, втрачаємо свою природну інтуїцію. Насправді ж реальність така, що нам узагалі немає чого боятися, окрім цього глибинного страху. І як тільки нам стане духу його здолати на рівні підсвідомості, то отримаємо нове джерело сили у вигляді просто-таки містичної енергії, яка допоможе відстояти свою істину перед світом. Причому ця істина матиме планетарну цінність. Саме так — ми дійсно особливі. 
 
Наступного року пошук самих себе може увінчатися неабияким результатом, бо для цього створяться об’єктивні умови. Тобто основні світові гравці будуть так зайняті своїми проблемами, що нам нічого не залишиться, як здолати внутрішні страхи й відправитися у самостійне плавання, на ходу відкриваючи в собі купу нереалізованих талантів. Причому ми настільки сподобаємося собі, що почнемо подобатись іншим. Головне, аби ретрогради не завадили розправити вітрила, повиснувши на якорі болотним планктоном.