Відчуття легкої невпевненості

29.11.2016
Відчуття легкої  невпевненості

Софі Марсо.

Як відомо, шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок.
 
А от у жінок душевна організація набагато складніша і вимагає індивідуального підходу.
 
Тут тільки смаколиками не обійтися, тим більше якщо твоя кохана — зірка світового кіно й одна з найвродливіших жінок сучасності Софі Марсо, відома за фільмами «Бум» та «Хоробре серце».
 
Тож, схоже, відомому паризькому ресторатору Сірілу Ліньяку так і не вдалося втримати в тенетах свого кохання примхливу Софі. Принаймні тиждень тому, коли зірка святкувала своє 50-річчя, на святковій вечірці серед гостей його не помітили. А ще рік тому всі лише й говорили про новий роман актриси із молодшим від неї на 11 років власником знаменитого бістро Le Chardenoux.
 
Познайомилися вони у 2015 році на кінофестивалі в Каннах, де Софі Марсо була в журі, а Сіріл Ліньяк відповідав за фуршети для учасників і гостей фестивалю.
 
Після цього їх частенько бачили разом, у тому числі й біля під’їздів то одного, то другого. Інтриги додавало й те, що Сіріл став першим чоловіком, запідозреним у романтичних стосунках з актрисою після її розлучення з фактично третім, а офіційно — першим чоловіком, актором Крістофером Ламбертом.
 
Утiм Софі Марсо ніколи не приховувала, що для неї штамп у паспорті мало що значить. «Я віддаю перевагу не паперовому контракту, а клятві кохання — мені подобається відчуття легкої невпевненості в стосунках», — сказала вона в одному з інтерв’ю.
 
Однак усе ще може змінитися. Як стало відомо журналістам, на днях Сіріл на мотоциклі потрапив у страшну ДТП, яка обернулася для нього травмою голови і кількома переломами лівої ноги. Так що, за рекомендаціями лікарів, як мінімум на три тижні постільний режим йому забезпечений. І не провідати його в такій ситуації просто гріх. А там — усе може бути. Серце жіноче — не камінь.