Дональд Рюрикович: росіяни переконані у походженні Трампа від київських князів

15.11.2016
Деяких росіян, схоже, хлібом не годуй, а дай довести, що, як писав Шевченко, «все то те колись було наше». І неважливо, що це «наше» — теж вкрадене у сусідів.
 
Головне — вчасно примазатися.
 
Особливе місце тут посідає історія Київської Русі, яку московити давно «привласнили».
 
Згадайте, з якою гордістю говорив Іван Грозний із фільму «Іван Васильович змінює професію»: «Рюриковичі ми!».
 
А от російський філософ і блогер Олександр Нілогов вирішив піти далі і вивести «із Рюриковичів» не кого-небудь, а новообраного 45-го президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.
 
І, можете не сумніватися, йому це «вдалося». Ніголов стверджує, що Трамп є нащадком київського князя Рюрика Варязького одразу за кількома жіночими лініями.
 
Одна з них веде до дочки Ярослава Мудрого — Анни Ярославни, яка в 1051 році вийшла заміж за французького короля Генріха I, ставши матір’ю майбутнього короля Франції — Філіпа I.
 
Через потомство Філіпа I й простежується родинний зв’язок між династією Рюриковичів і династією Капетингів, яка має стосунок до Трампа, переконує «фахівець».
 
Інші дві «лінії» ведуть від Трампа до Єфросинії Мстиславівни, яка одружилася з угорським королем Гезою II, та Предслави Святополківни, дружини угорського принца і короля Хорватії Альмоші.
 
Таким чином, робить висновок Ніголов, Трамп через свою маму Мері Енн Трамп (у дівоцтві — Маклауд) доводиться Рюрику нащадком відразу в 36-му, 37-му та 38-му колінах.
 
До цього всього варто додати, що раніше Олександр Ніголов доводив, що Рюриковичем може бути і... попередник Трампа Барак Обама. І хто б сумнівався?