Ляшко виступив за збiльшення видаткiв на обороннi замовлення

28.10.2016
Ляшко виступив за збiльшення видаткiв на обороннi замовлення

Олег Ляшко на Житомирському бронетанковому заводі.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний: збільшення оборонних замовлень допоможе зберегти не одне життя військових.
 
Перебуваючи з візитом на Житомирському бронетанковому заводі, де через відсутність державних замовлень під загрозою звільнення опинилися півтисячі працівників, політик висловив обурення недбалим ставленням влади до цього питання.
 
«Під приводом боротьби з корупцією скасовувати фінансування оборонного комплексу — злочин. Влада не усвідомлює, що вона робить! Кожен невипущений БТР може стати причиною смерті солдата. Бо якби він сидів у БТР — його б не вбило!» — пояснив нардеп.
 
За словами Ляшка, він добиватиметься, щоб наступного пленарного тижня Верховна Рада повторно розглянула зміни до бюджету і збільшила оборонні видатки на 4 млрд. гривень. 
 
«Той, хто не проголосує за це, або не бачить далі свого носа, або працює на ворога. Треба буде — підженемо БТР під парламент. Щоб краще голосувалося», — попередив Ляшко.
Він додав, що люди на заводі готові працювати у три зміни, аби забезпечити армію всім необхідним. Головне — щоб була робота.