У хлібі від виробника "Щедрий коровай" франківчанка знайшла цвях

29.09.2016
У хлібі від виробника "Щедрий коровай" франківчанка знайшла цвях

У хлібі бурштинського виробника «Щедрий коровай» журналістка Анна-Сабіна Ружицька знайшла цвях.
 
Про це вона написала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж. «Людоньки добрі! Нині я мала всі шанси померти або принаймні добряче покалічитися, і все через хліб. Добрий бурштинський хліб, який я люблю і часто купую.
 
Не знаю, як так сталося, що в батоні, причому нарізаному, який я купила сьогодні в магазині «Продукти» на вулиці Незалежності, залишився великий, десь на три сантиметри завдовжки  ЦВЯХ. Шановні бурштинські пекарі, я так любила (бо тепер не знаю, чи любитиму) ваш хліб. Він і справді смачний, але цвяхи в батоні — це вже явно перебір», — написала Ружицька. 
 
Керівник пекарні, депутат обласної ради Андрій Іваськів просить вибачення за таку неприємність і каже, що не розуміє, як таке могло трапитися. Іваськів повідомив, що за цим фактом у пекарні відбудеться перевірка. Крім того, він допускає, що це могла бути якась деталь обладнання. «Це, швидше за все, якийсь шуруп.
 
Ми розберемося з цим. З’ясуємо, чому так сталося. Ми можемо якимось чином залагодити ситуацію. По-різному буває на виробництві. Всюди є живі люди», — каже Андрій Іваськів.