Ляшко: Не дамо перетворити Україну на центр еміграції

01.09.2016
Дані про те, що більша частина українців хоче виїхати з країни, є показником провалу реформ нинішньої влади. В цьому переконаний лідер Радикальної партії Олег Ляшко.
 
«За даними опитування TNS Online Track, з України хочуть виїхати 65% громадян – п’ята частина з них на постійне проживання. Це наочний показник провалу так званих реформ влади. Тому що справжні реформи приводять до підвищення добробуту громадян, поліпшення якості життя, збільшення соціальної захищеності. А наша влада переконана, що реформи — це підняття тарифів, набирання нових закордонних кредитів та приватизація за безцінь стратегічних підприємств. Хижаки! Перетворюють країну на центр еміграції», — обурився Ляшко.
 
Натомість Радикальна партія пропонує план перетворення України на європейський центр виробництва та інновацій. Ляшко запевняє, що знає, як створити у нас кращі умови для високотехнологічного бізнесу та промисловості, щоб через 5 років не українці тікали з країни, а іноземці прагнули переїхати до України. 
 
«Це реальна альтернатива урядовій політиці — антикризовий План розвитку економіки, який ми з Віктором Галасюком запропонували Президенту, Прем’єру та спікеру Ради. На жаль, їм це байдуже, але боротьба Радикальної партії за гідне життя українців триває», — наголосив нардеп.