Собачий рай

23.08.2016
Собачий рай

БрітніСпірс.

«Життя собаче», — кажемо ми, скаржачись на проблеми чи невпорядкованість побуту. Утім, життю деяких чотирилапих друзів можуть позаздрити навіть люди. Наприклад, два песики відомої американської співачки Брітні Спірс живуть, як вареники в сметані.
 
Днями стало відомо, що лише минулого року із восьми потрачених зіркою мільйонів близько ста тисяч доларів склав бюджет утримання песиків — мальтійської болонки Лейсі Лу та йоркширського тер’єра Ханни.
 
Так що у кудлатих друзів Брітні не життя, а рай: окрім різноманітних делікатесів, їх постійно водять до спеціальної собачої перукарні, а також на різні косметичні процедури та манікюр. А щоб усе встигати, до песиків приставлена спеціальна нянечка, послуги якої коштують 25 тисяч доларів.
 
Окремим пунктом іде одяг для прогулянок кудлатиків, різноманітні нашийники та повідки, меблі, підстилки та інші «собачі» речі. Найдорожче коштують сеанси масажу для собак.
 
Цікаво, що при всьому цьому Брітні досі перебуває під наглядом свого батька Джеймі Спірса, який залишається її фінансовим опікуном. Утім, чи то він не може протистояти пристрасті дочки, чи й сам любить тварин, але витрати на собак із року в рік лише зростають. Навіть двом своїм синам Брітні приділяє менше уваги, як песикам.
 
Щоправда, якби запитати в самих собак, чи потрібні їм ці шампуні-зачіски-манікюри, швидше за все, вони попросили б просто залишити їх у спокої. Але  хто ж їх питатиме про таке? Тим більше, якщо є гроші. Таке воно — життя собаче.