От тобі, Ліндсі, і Тарабасов

26.07.2016
От тобі, Ліндсі, і Тарабасов

Ліндсей Лохан.

Щастя від нового роману голлівудської кралечки Ліндсей Лохан та сина російського мільйонера Єгора Тарабасова виявилося не таким уже і безхмарним. Днями з’ясувалося, що 23-річний пай-хлопчик, який узявся наставляти на шлях істинний «погану дівчинку» Ліндсі, і сам не без гріха. 
 
Спочатку Лохан звинуватила коханого в обмані та зраді з російською дизайнеркою Дариною Пашевкіною. Вона виставила в «Інстаграм» фото і відео, на якому Тарабасов розважається в нічному клубі, хоча, за її словами, пообіцяв бути вдома. «Спасибі, наречений, що не прийшов додому. Можливо, я й сама була такою в 23 роки. Слава змінює людей», — саркастично прокоментувала фото актриса.
 
Утiм на ранок провокативні фото зникли зі сторінки. Зате в iнтернеті з’явився ролик, знятий сусідами Лохан. На ньому видно, як актриса вибігає на балкон і кричить, що Тарабасов намагався її задушити.
 
«Зроби це! Ну ж бо! Ти довбаний псих! Ти хворий вилупок! Тобі потрібна допомога! Геть з мого дому, геть з мого дому! З мене досить! Я тебе більше не кохаю! Ти намагався вбити мене! Ти довбаний психопат! Між нами все скінчено!» — цитує слова актриси таблоїд The Sun.
 
Цікаво, що, коли на виклик сусідів до будинку прибула поліція, вона в квартирі нікого не застала. Та й скандальний ролик невдовзі з iнтернету щез. Так що важко розібратися, що насправді ховається за цими італійськими пристрастями. Днями Лохан натякнула на можливу вагітність від Тарабасова, опублікувавши своє «пузате» фото з фільму «Тимчасово вагітна».
 
Ще раніше вона похвалилася великим діамантом на обручці та оголосила про заміжжя з росіянином Єгором Тарабасовим, хоча її прес-секретар спростував чутки про весілля. «Ця історія не відповідає дійсності і нічим не підкріплена», — зазначив тоді Хантер Фредерік. Схоже, після такого з’ясовування стосунків і справді рано ще говорити про весілля.