Весілля для кицьок

25.05.2016

Психологи кажуть, що одним із факторів, які гарантують щире кохання і міцну родину, є спільні інтереси. Домініка Юссона і Лузі Верону з Канади поєднала любов до тварин. Причому вона виявилася настільки сильною, що своє весілля вони вирішили зіграти не деінде, а у притулку для кішок. І для цього навіть приїхали з Квебека до Каліфорнії, де розташований відомий притулок The Cat House.

Релігійну церемонію проводила засновниця притулку Лінея Латтанція, яку молодята спеціально для цього умовили отримати сан. Замість подарунків на весілля пара попросила рідних і знайомих зробити пожертвування для притулку. Крім них, свідками і гостями весілля стали тисячі котів та кішок, які, за правилами The Cat House, вільно гуляли по території.

Молодята лишилися від церемонії у захватi. «Ми обоє любимо тварин, тому рішення прийняли дуже просто», — пояснював журналістам наречений. Верона, у свою чергу, зазначила, що захоплюється діяльністю Латтанції та її команди з порятунку тварин. Про реакцію інших гостей преса замовчує, адже перспектива бенкету з котами могла сподобатися не всім. Хоча гості цілком могли виявитися такими ж поведеними на кицьках. Недарма кажуть: скажи, хто твій друг...