Боги на продаж

25.05.2016
Боги на продаж

Ума Турман.

Організатори благодійних аукціонів часто запрошують зірок, щоб підняти свій рейтинг і зібрати якомога більше коштів. Ті ж, у свою чергу, намагаються заінтригувати гостей, пропонуючи щось несподіване. Проте й реакція гостей може бути неочікуваною.

Так, голлівудська зірка Ума Турман на щорічному благодійному аукціоні Американського фонду дослідження СНІДу (amfAR) виставила як лот свій поцілунок. І вже за мить пошкодувала про це. Бо переможцем виявився італійський підприємець на ім’я Лапо Елканн, який заплатив 196 тисяч доларів, а тому, очевидно, розраховував на щось більше, як дружній поцілунок. Вийшовши до зірки, він обхопив її голову руками і просто вп’явся у вуста так, що Ума аж відсахнулася. Згодом акторка опанувала себе і навіть усміхнулася на камери, однак після інциденту заявила, що геть не очікувала на таке і почувається так, наче щодо неї «було скоєне насильство».

Преса одразу ж витягла на світ божий усю правду про кривдника зірки. Як пише New York Post, Лапо Елканн — персона досить скандальна. 38-річний спадкоємець імперії Fiat у 2005-му році мало не вмер від передозування кокаїну та героїну, причому перебував Елканн у помешканні повії-транссексуала. Та й зараз його неодноразово підозрювали у зловживаннi наркотиками.

Ума Турман стала не єдиною зіркою, хто «продався» того вечора. Леонардо ді Капріо за  336 тисяч доларів продав тижневе проживання у його власних апартаментах у Палм-Спрінгс (США). Щоправда, присутність самого господаря на цей час в будинку не гарантується. А інший актор Кевін Спейсі за 560 тисяч пообіцяв роль у масовці в серіалі «Картковий будиночок» та особисте спілкування протягом дня. Лишається сподіватися, що ці покупці виявляться більш адекватними.