Розплата з неба

Розплата з неба

Лідер талібів Ахтар Мохаммед Мансур загинув у Пакистані під час авіаудару американських сил, що базуються в Афганістані. Його смерть підтверджує афганська розвідка. «За мулою Ахтаром Мансуром велося спостереження. Вчора він загинув унаслідок авіаудару з безпілотника в Белуджистані, провінції на південному заході Пакистану», — заявив представник афганської розвідки.

Будьте нашим ханом

Будьте нашим ханом

Виборці в Таджикистані схвалили на референдумі 22 травня конституційні поправки, що дозволяють президентові Емомалі Рахмону зміцнити свою владу і залишатися на посаді довічно, повідомляє «Радіо «Свобода». За оприлюдненими вчора даними Центральної комісії з виборів і референдумів (ЦКВР) Таджикистану, 41 запропонована владою законодавча зміна здобула підтримку 94,5% виборців. Явка становила 92 відсотки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Блейк iз робітничого класу

Блейк iз робітничого класу

У Каннах у неділю відбулася церемонія закриття 69-го міжнародного кінофестивалю. Журі з дев’яти осіб, яке очолив творець «Безумного Макса» Джордж Міллер, оголосило лауреатів головних нагород конкурсу. «Золоту пальмову гілку» отримав фільм «Я, Деніел Блейк» британського режисера Кена Лоуча. Стрічка присвячена бідності в Європі.

Всі статті рубрики