Разом і «бацьку» легше бити

Разом і «бацьку» легше бити

Позавчора приблизно 30 активістів білоруської опозиції під час зібрання у сквері імені поета Янка Купали в центрі Мінська проголосили створення Білоруського національного конгресу — об’єднання розрізнених до цього часу опозиційних і демократичних сил. Установча сесія відбулася просто неба, оскільки влада не дозволила орендувати жодне зі столичних приміщень.

І грек із турком обнялися

І грек із турком обнялися

Лідери грецької та турецької частин Кіпру — Нікос Анастасіадіс і Мустафа Акинджи — висловили готовність об’єднати острів у 2016 році. Загальною метою вони називають рішення, яке б стало безпрограшним для обох сторін. Про це йдеться у спільній заяві Анастасіадіса і Акинджи, щойно опублікованій у кіпрських ЗМІ.

Моя армія мене не береже

Моя армія мене не береже

Бельгійську владу після березневих терористичних замахів гостро критикували за те, що вона ігнорувала повідомлення про екстремістську поведінку та настрої частини громадян, передусім iз мусульманських осередків країни. Відтак влада вирішила дмухати навіть на холодне.

Смак «американської мрії»

Смак «американської мрії»

Неймовірні 429 мільйонів доларів — таким був джек-пот в останньому розіграші американської лотереї «Паверболл», що відбувся минулого тижня. Єдиний білет, у якому було вгадано всі цифри, був куплений у штаті Нью-Джерсі. А ось відгукнувся і власник щасливого білета.

Тікайте, де вище

Тікайте, де вище

До 2060 року понад мільярд людей житимуть в умовах загрози катастрофічних повеней через глобальну зміну клімату. Про це йдеться в новій доповіді британської гуманітарної організації «Християнська допомога», фрагменти якої наводить Бі-Бі-Сі. За результатами дослідження, найбільша небезпека чекає на США, Китай та Індію.

Всі статті рубрики