Натішився

17.05.2016
Натішився

Кейтлін Дженнер.

У вільному світі пошук власного «я» може тривати до старості. Причому цей пошук може стосуватися не лише вибору професії, кар’єри чи самореалізації, а й, часом, сексуальної та гендерної ідентифікації. І чим більше ти медійна особа, тим більше гарантій надовго потрапити в поле постійної уваги охочих до скандалів папараці.

Тож минулорічна заява екс-вітчима популярної американської телеведучої Кім Кардаш’ян, 65-річного Брюса Дженнера про те, що він з дитинства відчуває себе жінкою і планує змінити стать, не лишилася не поміченою. Після цього екс-Брюс пішов далі і зробив низку операцій, перетворившись на спокусливу шатенку на ім’я Кейтлін. Він навіть знявся у фотосесії для жіночого глянцю Vanity Fair, а також отримав запрошення на обкладинку американського щотижневого спортивного журналу Sports Illustrated. Останнє не випадково — у 1976 році Брюс Дженнер завоював титул олімпійського чемпіона у десятиборстві, а протягом 1975-1980 років він був чемпіоном світу з цього виду спорту.

Утім біограф сім’ї Кардаш’ян Йєн Хелперін днями оприлюднив сенсаційну новину, що Кейтлін Дженнер розглядає варіант зворотної зміни статі, повідомляє The Wrap. За його словами, за цей рік Брюс-Кейтлін так і не визначився зі своїми вподобаннями в особистому житті. А швидше, зрозумів, що йому таки більше подобаються жінки.

Представник Кейтлін Дженнер назвала слова Хелперіна брехнею й ідіотизмом, який не варто коментувати. Щоправда, на це можуть бути свої причини: за цей час Кейтлін стала обличчям відразу кількох косметичних і модних брендів, тож розрив контрактів може призвести до гучного скандалу і величезних відшкодувань. Та й пресу різні збоченці цікавлять набагато більше, ніж нормальні люди.