«Вовчий квиток» для Хижого

«Вовчий квиток» для Хижого

Вінницький окружний адміністративний суд відмовив колишньому заступнику начальника Генерального штабу ЗСУ Володимиру Хижому в задоволенні позову про відновлення на роботі. Колишній військовий, окрім поновлення на посаді, вимагав від Міноборони України багатотисячну компенсацію за начебто завдані збитки.

Кум царю

Кум царю

«Не минуло й півроку», хочеться відреагувати словами з пісні Висоцького на повідомлення, що ГПУ таки відреагувала на рішення Печерського районного суду та звернення депутата від «Народного фронту» Андрія Левуса і порушила кримінальне провадження проти лідера проросійської партії «Український вибір» та кума російського президента Віктора Медведчука за фактами фінансування тероризму, сепаратизму та державної зради.

Час євродинозаврів

Час євродинозаврів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нарешті з’явилося світло в кінці євротунелю. Візовій лібералізації між Україною та країнами Європейського союзу бути. З такою пропозицією виступила Єврокомісія. Тепер цю ініціативу мають схвалити у Європарламенті та Раді ЄС. Глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер висловив упевненість у позитивному рішенні європейських законодавців. Далі справа техніки.

Всі статті рубрики