Віра — наш Ассанж

Віра  — наш Ассанж

Нарешті розмови про повернення полоненої української льотчиці в Україну виходять за рамки депутатських кулуарів. За версією тюремщиків, українку почали готувати до екстрадиції. Напередодні співробітники Федеральної служби виконання покарань попросили льотчицю заповнити всі необхідні документи для процедури.

Героям — волю!

Героям — волю!

Обмін заручниками між Україною і представниками бойовиків, який мав відбутися до Великодня, остаточно зірвано, повідомляє представник України на Мінських переговорах Ірина Геращенко. Напередодні всі сторони — ОБСЄ, Росія і навіть бойовики — підтримали ініціативу України про звільнення 25-50 людей до Великодня. Але наразі, за словами пані Геращенко, ці домовленості «підло зірвано».

Добрі наміри довели

Добрі наміри довели

У Генеральній прокуратурі України знову закликають народних депутатів внести зміни в так званий закон Савченко. Завдяки йому на волі достроково опинилися такі одіозні особистості, як суддя-«колядник» Ігор Зварич та вбивця-нардеп Віктор Лозинський.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Великодні дерева у раю

Великодні дерева у раю

Уже вп’яте напередодні Великодніх свят у Черкасах — місті над Дніпром — проходить фестиваль «Писанковий рай». Цього разу його організували й урочисто відкрили в центрі Черкас на території скверу «Юність».

Отруєні пестицидами?

Отруєні пестицидами?

На Херсонщині відразу понад два десятки працівників овочевої бази забрала до лікарні «швидка допомога». Люди з бригади найманих робітників, які перебирали цибулю на базі складу ТОВ «Геліос-1» у Новій Каховці, одночасно відчули нездужання.

Знову «концерт»

Знову «концерт»

У Львівському театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької — знову суперечка. Цього разу «непорозуміння» сталося через благодійну акцію для дітей, чиї батьки загинули в АТО. Диригент театру Мирон Юсипович розповів журналістам, що директор театру Тадей Едер відмовився допомогти організувати благодійну акцію і безкоштовно надати приміщення в театрі.

Знайти Сластьона

Знайти Сластьона

Спільнота Школи Лохвицького земства закликає під час подорожей Полтавщиною не просто милуватись чудовими пейзажами, а спробувати знайти школи Опанаса Сластьона.

Паска проти сил зла

Паска проти сил зла

Православні віряни чекають на сходження Благодатного вогню в Єрусалимському храмі Гробу Господнього, що ознаменує собою Воскресіння Христа і його милість. За повір’ям, якщо вогонь не зійде, світ чекатиме трагедія. Втім iз року в рік священики виносять із кувуклії палаючий оберемок надії...

Всі статті рубрики