«Візьми мене за дружину»

30.03.2016
«Візьми мене за дружину»

Гвен Стефані та Блейк Шелтон.

Таки екс-солістка американського гурту No Doubt Гвен Стефані не уявляє свого життя без родини. Тринадцять років вона була у щасливому, як їй здавалося, шлюбі із лідером рок-гурту Bush Гевіном Россдейлом. Доки в серпні минулого року не виявила в його телефоні таємного листування неоднозначного характеру із нянею їхніх трьох синів і не дізналася, що вони вже три роки є коханцями.

Пережити депресію їй допомогли колеги з шоу «Голос» (український аналог має назву «Голос країни»), де вона була суддею. Особливо — кантрі-співак Блейк Шелтон, який перед тим теж пережив розлучення. Службовий роман поступово переріс у більш тісні стосунки, тож закохану парочку почали зустрічати не лише на знімальному майданчику, а й в інших місцях, зокрема на церемонії «Греммі-2016». Також Гвен познайомила Блейка зі своїми синами, яких після розлучення виховує сама.

Очевидно, що 46-річна Гвен вирішила, що з Блейком вона зможе-таки мати справжню родину, яку не вдалося збудувати з Россдейлом. Але, схоже, молодший на сім років співак не вірив у можливість такого щастя, тому не поспішав з освідченням. Щоб не гаяти часу, Стефані вирішила взяти ініціативу в свої руки і сама зробила коханому пропозицію, на яку йому нічого не лишалося, як відповісти «Так».

За інформацією таблоїда Life & Style, пара вже навіть встигла офіційно оформити одруження. Подейкують, що така квапливість пов’язана з тим, що Гвен очікує від Блейка дитину. Принаймні, репортери зазначають, що останнім часом Стефані почала надавати перевагу більш вільному одягу.