Не зважають на тиск

Не зважають на тиск

Кілька разів після оголошення вироку українській льотчиці Надії Савченко про неї згадували у Кремлі під час важливих міждержавних зустрічей. Якщо раніше йшлося про повернення українки на Батьківщину, то напередодні представник міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що Москва не порушує Мінські угоди у зв’язку зі «справою Савченко», бо не є суб’єктом цих домовленостей.

До останнього українця

До останнього українця

За даними Головного управління розвідки Міноборони, Росія готується до відновлення активних бойових дій на окупованих територіях Донбасу. Кремлівська верхівка переконана, що таким чином їй вдасться ініціювати перегляд Мінських угод на вигідних для себе умовах. Українські розвідники фіксують активізацію повітряної розвідки противника.

«Чорні тюльпани» з Дебальцевого

«Чорні тюльпани» з Дебальцевого

«Знову і знову стає поряд побратимів новоприбулий небесний воїн і дивиться на нас iз надією, що ми не забудемо, і не відступимо, і не втомимося, не розміняємося на вигоди, користі, пояснення і виправдання, а таки зуміємо змінити цю країну», — так відреагувала на прощання у Львові із двома воїнами АТО Леся Слючарчук, співкоординатор «Волонтерської сотні — Львів».

Виразка — в селезінку

Виразка — в селезінку

У місті Чугуєві минулого тижня оголосили двотижневий карантин. Причина досить серйозна — у м’ясі зарізаної свиноматки санепідеміологи знайшли вірус сибірської виразки. Під наглядом медиків наразі перебувають 17 чоловік, які встигли скуштувати свіжину або в той чи інший спосіб контактували з м’ясом тварини.

Сунуть носа у сміття

Сунуть носа у сміття

У Львові організували екскурсії до найбільшого в Україні сміттєвого полігону. Екологічна мандрівка триває більше чотирьох годин і вже набула такої популярності, що й самі організатори не сподівалися. Екскурсія включає три важливi пункти: лінія з переробки ртутних ламп, Грибовицьке сміттєзвалище та лінія з переробки пластикових пляшок.

Швидкий заморозок

Швидкий заморозок

Трагедія трапилася у селі Кайтанівка Катеринопільського району на Черкащині. Вночі Артемко Швидкий, якому від роду лише рік і 10 місяців, вийшов на подвір’я і замерз біля криниці.

Дорога благодійність

Дорога благодійність

Під час внутрішньої перевірки у Товаристві Червоного Хреста України виявлено випадки торгівлі гуманітарною допомогою. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Transparency International Україна: «За результатами внутрішнього аудиту діяльності Київської міської організації Товариства Червоного Хреста (КМО ТЧХУ) було звільнено голову цієї організації Гусєву Н. П.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики