Мандри казками

Мандри казками

Галина Бодякова створила великий цикл ілюстрацій до казок Сергія Козлова. Враження перше: трапився збiг, кращий якого й придумати не можна. Адже київська художниця й сама створює казки — намальовані й літературні — про Конячку й Шоколадку, про Кицю і Дельфіна, про Мишачий ремонт і Коня для майбутнього принца, про Крилатого лева, який прилітає уві сні...

Пригоди на Місяці

Пригоди на Місяці

Із космодрому на мисі Канаверал у середу успішно стартувала ракета-носій Atlas V з кораблем Cygnus, що має доставити на МКС понад 3,5 тонни вантажу (провіант, предмети першої необхідності та матеріали для наукових експериментів), а в Україні відучора у кінотеатрах показують мультик «Космічна місія».

Подорож за океан і назад

Подорож за океан і назад

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відтепер у Києві зберігаються твори династії Кричевських — живописні та графічні твори, які дивом пережили лихоліття Другої світової війни. Дві відомі українські художниці, які нині проживають у США — Катерина Кричевська-Росандич та Олена Овчинникова, — за підтримки Міжнародного благодійного фонду світових українців «Діаспора» передали дорогоцінний мистецький дарунок Музею української діаспори та Фонду «Діаспора».

Всі статті рубрики