Ой, мамо, звідки дим, звідки дим?

25.03.2016
Ой, мамо, звідки дим, звідки дим?

Схоже, на одного багатого і знаменитого, але переконаного холостяка у світі скоро стане менше. У Туреччині пішли чутки, що їхній поп-ідол Таркан, «Шикидим» якого переспівували і наш Віктор Павлік, і російський Філіп Кіркоров, таки зібрався кардинально змінити своє життя. Мовляв, його стосунки з 30-річною Пінар Ділек давно перестали бути дружніми і пара потайки готується до весілля, яке вони планують відгуляти у квітні в мальовничому німецькому місті Кельні.

Таркан познайомився з Пінар близько п’яти років тому на одному зі своїх концертів. Спочатку молоді люди підтримували виключно дружні стосунки, але все частіше їх почали помічати разом не лише на концертах. Сам співак поки що ці чутки ніяк не коментує.

Таке мовчання дало підстави репортерам засумніватися в щирості намірів Таркана, який раніше обмовився, що, якщо й одружиться, то лише в екстраординарному випадку. Довге холостякування навіть породило чутки про нетрадиційну орієнтацію співака. «Найсмішніше, що мені навіть родичів довелося переконувати в тому, що це лише чутки», — обурювався він. Дехто припускає, що чутки про весілля — це лише рекламний трюк із метою привернути увагу до нового альбому Таркана Ahde Vefa, який ось-ось має надійти у продаж. Інші не відкидають думки, що Пінар вагітна, тому пара поспішає узаконити стосунки.

З іншого боку, може бути, що співак таким чином вирішив боротися з кризою середнього віку. У жовтні Таркан відзначив своє 43-річчя, тож настав час для чогось новенького. І весілля в цьому плані — один із непоганих способів випробувати себе. Та й орієнтацію свою правильну можна підтвердити. От тільки, що будуть робити тисячі прихильниць, які так мріяли, хай і в снах, опинитися на місці Пінар? Можливо через це співак тримає інтригуючу паузу, коли йдеться про весілля?