Недоперебудова

Недоперебудова

Коли після Революції гідності над Будинком профспілок відбувалися одна за одною наруги (спочатку спроби взагалі знести, потім відкриття кафе на першому поверсі, а згодом i початок незрозумілої надбудови на даху), щоразу пригадувалась страшна ніч 18-19 лютого 2014 року.

Хто рано встає

Хто рано встає

В останню неділю першого весняного місяця розпочнеться літній час, згідно з постановою Кабміну. «Повідомляємо, що на території України 27 березня 2016 року о третiй годині за київським часом запроваджується літній час переведенням годинникової стрілки на одну годину вперед», — наголосили в Мінекономрозвитку.

Лютий березень

Лютий березень

Україну на вихідних знову вкриє білосніжний покрив та пощипає мороз. Причиною зниження температури синоптики називають циклон, котрий рухається з південно-західної Європи.

Паризький слід у Брюсселі

Паризький слід у Брюсселі

За останніми даними, в результаті трьох вибухів у Брюсселі 22 березня загинула 31 особа, а поранення різного ступеня тяжкості отримали близько 300, повідомляє Бі-Бі-Сі. У лікарнях у різних містах Бельгії залишається 150 осіб, 61 людина — у критичному стані.

Пародія на правосуддя

Пародія на правосуддя

Надія Савченко, яку у Росії засудили до 22 років ув’язнення, незабаром може повернутися на Батьківщину. Таку інформацію з посиланням на російського посла Михайла Зурабова оприлюднили чи не всі російські ЗМІ. Зурабов узяв участь у закритій зустрічі в Києві, однак із ким він зустрічався та якими були умови угоди, він не розкриває.

До промзони — на «забій»

До промзони — на «забій»

В останні дні бойовики активізувались по всій лінії розмежування, повідомляє прес-центр штабу АТО. Утім найгарячіше в районі Авдіївки, де ворог безуспішно намагається вибити підрозділи ЗСУ з промзони цього міста. Тому тут, неподалік Ясинуватської розв’язки вже три тижні поспіль відбуваються потужні бої.

Щоб більше не вибухнуло

Щоб більше не вибухнуло

П’ятирічна епопея будівництва на території ННЦ «Харківський фізико-технічний інститут» нової ядерної установки нарешті успішно завершилася. Запустити її в експлуатацію до міста приїздили Президент України Петро Порошенко і посол США Джеффрі Пайєтт, що, у принципі, є закономірним: «Джерело нейтронів» — спільне дітище вчених Харкова та Аргонської національної лабораторії.

Всі статті рубрики