Червоне — то любов?

Червоне — то любов?

У рамках закону про декомунізацію постановою Верховної Ради України місто Червонозаводське одним із перших населених пунктів перейменовано на Заводське (м’яко кажучи, нова назва своєю «милозвучністю й оригінальністю» викликає щонайменше подив). Міський голова Червонозаводського Віталій Сидоренко стверджує, що громада невдоволена і збирається оскаржувати цю постанову у Вищому адміністративному суді.

Комплектувати перемогу

Комплектувати перемогу

Нещодавно у Вінниці підписали меморандум про розширення співпраці між «Укроборонпромом» та машинобудівними заводами області. Йдеться про виготовлення комплектуючих частин до танків та БТРів. Чиновники переконані: з восьми тисяч найменувань різноманітної продукції, необхідної для державного оборонного концерну, підприємства Вінниччини можуть виготовляти половину.

У Холодний Яр, до первоцвітів

У Холодний Яр, до первоцвітів

Уже за кілька днів у Холодному Яру стартує щорічна волонтерська акція «Первоцвіти», котру 15 років поспіль проводять співробітники Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» та майбутні екологи й біологи з Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Всі статті рубрики