За роботою і життя не видно

За роботою і життя не видно

У Львові триває виставка: «Робота, життя та інші дрібниці у Львові». Таблички з розповідями про роботу та фотографіями молодих дівчат висять на паркані по вулиці Краківській. Тож усі перехожі зацікавлено зупиняються та читають про сучасні умови праці молодого покоління.

Дах їде

Дах їде

Лише за два дні тижня у Києві й області загинули на будівництвах троє чоловіків. За даними правоохоронців, нелегальних будівництв тільки у столиці налічується більше сотні. Очікувати, що будуть дотримуватися правил безпеки там, де апріорі порушують закон, не варто.

Зрубали мільйон

Зрубали мільйон

У межах смуги відводу Львівської залізниці, що в селищі Скала-Подільська Борщівського району, нещодавно виявили факт вирубки 95 дерев: 86 дубів, а також ясенів і кленів. Наразі точну суму збитків не повідомляють. Але деревина дуба — дуже цінна: від 1100 гривень за кубометр кругляка.

Весняні гойдалки

Весняні гойдалки

Досить стрімке потепління наприкінці лютого трішки збентежило українців, які одразу ж почали готуватись до справжньої весни з усіма її сонячними враженнями. Таке потепління серед зими фахівці пояснюють глобальними процесами.

Оті «карателі» такі жорстокі

Оті «карателі» такі жорстокі

За час, який минув з моменту підписання Мінських угод, Росія не виконала жодного свого зобов’язання, офіційно заявляє вітчизняне МЗС. Натомість, за два роки агресії під командуванням російських офіцерів на Донбасі була «сформована сорокатисячна армія, укомплектована та профінансована російською стороною».

СпроБУвати скомпрометувати

СпроБУвати скомпрометувати

Станіслав Краснов — голова цивільного корпусу «Азов-Крим», один із організаторів цивільної блокади анексованого півострова, яка стартувала 20 вересня 2015 року, — виявився російським шпигуном. Таку резонансну заяву зробили в Службі безпеки України.

Струнко, генацвалі!

Струнко, генацвалі!

Професійні вояки з Грузії стали першими іноземцями, які офіційно ввійшли до складу Збройних сил України. Днями стало відомо, що грузинський легіон в Україні увійшов до складу 25-го мотопіхотного батальйону «Київська Русь» ЗСУ.

Всі статті рубрики