Ганебні попадання

Ганебні попадання

Минуло кілька днів після приголомшливої погоні нічним Києвом, унаслідок чого загинула людина, а резонанс у суспільстві не вщухає. У соцмережах спостерігається бурхливе обговорення і суперечки на тему, хто правий, а хто винний. Користувачі розділилися на два табори.

По кому тюрма плаче?

По кому тюрма плаче?

Про те, що відомий слідчий ізолятор планують продати, заявила перший заступник міністра юстиції України Наталія Савостьянова на засіданні спільної колегії МВС та Міністерства юстиції. Вона пояснила, що інвестор має побудувати новий слідчий ізолятор за межами міста в обмін на територію під Лук’янівським СІЗО.

Ні в’їзду, ні виїзду

Ні в’їзду, ні виїзду

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Події останніх днів засвідчують наміри бойовиків спровокувати на окупованій території Донбасу гуманітарну катастрофу та перекласти відповідальність за це на владу України. У цьому переконаний керівник української сторони СЦКК, генерал-лейтенант Андрій Таран.

Мінус п’ять, або Беззаперечне право презумпції

Мінус п’ять, або Беззаперечне право презумпції

Апеляційний суд Вінницької області скасував рішення суду першої інстанції, згідно з яким доброволець, боєць 81-ї аеромобільної бригади Андрій Сарвіра — позивний Санчес — мав провести за ґратами п’ять років. 10 лютого, після проведених у СІЗО чотирьох місяців, Сарвіра повернувся додому.

Радянська, бо дешева

Радянська, бо дешева

На Черкащині декомунізація йде не зовсім гладенько. Спочатку в селі Червона Слобода було вирішено перейменувати вулицю Радянську, присвоївши їй ім’я Іллі Іделі, який закінчив тамтешню школу і разом із добровольчим батальйоном «Айдар» героїчно захищав Україну та загинув від смертельного поранення у боях під Щастям.

Бац, бац — і мимо

Бац, бац — і мимо

Ми вже давно звикли, коли під ногами на тротуарах і узбіччях, де має милувати око зелений газон, суцільне сміття та недопалки, а біля урн і поготів — часто бачиш напівпорожню корзину, зате навколо неї — просто сміттєвi поклади. Пора щось змінювати. І от у КП «Київкомунсервіс» вирішили зробити більш жорстким покарання за кинуте повз урну сміття.

Всі статті рубрики