«Пластична» операція

«Пластична» операція

«Новий паспорт схожий на водійськi права», — розповідає «УМ» Соломія Карпяк, якій одній із перших вдалося отримати пластиковий паспорт. «Рада, що без проблем вдалося оформити, отримати і мати на руках справді європейський документ, у якому немає зайвих мов, а лише українська та транслітерація латинкою.

Замітаючи сліди

Замітаючи сліди

Кілька годин минуло після оголошення плану «Перехоплення», як поліція впіймала втікача, водія автомобіля ВМW із молдовськими номерами, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП поблизу села Людавка Жмеринського району.

Грип поводиться по-свинськи

Грип поводиться по-свинськи

Вірус свинячого грипу А/H1N1, що циркулює в Україні в цьому епідемічному сезоні, дуже агресивний і вражає навіть здорових молодих людей. Про це на брифінгу повідомила керівник Українського центру з контролю й моніторингу захворювань МОЗ України Любов Некрасова, передає УНІАН.

Життя — дороге задоволення

Життя — дороге задоволення

За минулий рік гривня обвалилася у півтора раза, але курсові коливання й далі продовжуються — національна валюта знову падає. Вчора офіційно НБУ підвищив курс долара на 7, євро — на 43 копійки. Саме тому не залишаються на одній позначці й цінники на прилавках магазинів та базарів.

Терористам мало крові

Терористам мало крові

На Донбасі знову гинуть цивільні. Учора, близько восьмої ранку під Мар’їнкою, за шістьсот метрів від українського блокпосту «Новомихайлівка» на міні підірвався мікроавтобус. Водій буса проігнорував усі попереджувальні знаки про наявність мін і виїхав на узбіччя, щоб об’їхати чергу з машин iз боку Донецька.

За що купив,

За що купив,

Оригінальний проект, спрямований на боротьбу з корупцією, запровадила громадська спілка «Рада бізнесу Тернопілля». Називається він «Хто в цій хатині живе» і ставить за мету зацікавити пересічних громадян у викритті посадовців, чий рівень життя явно не відповідає задекларованим ними доходам.

Не злетимо — так поплаваємо

Не злетимо — так поплаваємо

Починаючи від учора і до кінця поточного тижня в Україні оголошено штормове попередження. Про це повідомляє Укргідрометцентр. «Похмура погода буде триматися в Україні не весь тиждень — на вихідні небо стане чистим та ясним.

Всі статті рубрики