Щуряча вихованка

29.12.2015
Щуряча вихованка

Дженніфер Лоуренс.

«Оскароносна» Дженніфер Лоуренс — одна з найуспішніших молодих актрис Голлівуду. Лише за минулий рік вона заробила 52 мільйони доларів — найбільше з усіх колег. Окрім того, з 2013-го дівчина є «обличчям» будинку моди «Діор». Керівництво гламурного бренду настільки задоволене співпрацею із зіркою «Голодних ігор», що торік підписало з нею новий багатомільйонний контракт одразу на три роки з можливістю продовження.

Але гламур у житті 25-річної кінозірки був не завжди. Днями Дженніфер відверто розповіла про те, як у юності жила в злиднях: «Я знімала кімнату в будинку, який буквально кишів щурами. Вони, можна сказати, мене виховували. Харчів було так мало, що я не гребувала доїдати продукти, погризені щурами. У мене взагалі не було грошей, тож вибирати не доводилося — їла, що могла знайти...»

До такого життя дівчина дійшла з великої любові до мистецтва: вона так хотіла стати актрисою, що в 14 років втекла з дому й подалася з рідного штату Кентуккі до Нью-Йорка, щоб вступити на акторські курси. За словами Джен, дізнавшись, у яких жахливих умовах вона змушена там жити, батьки нарешті переконалися, що бажання зніматися в кіно — не просто дитяча примха, а серйозний намір.