Цьому дала, а цьому не дала

Цьому дала, а цьому не дала

Як попереджали аналітики енергоринку, вартість тарифів може бути такою, що для всіх, хто матиме право на субсидії, грошей не вистачить. Так і сталося. «Я думаю, що саме по собі підвищення тарифів ефекту не дасть, принаймні довготривалого — того, на що ми сподіваємося, на баланс бюджету, не буде.

Танцюючі у пітьмі

Танцюючі у пітьмі

Який день — як Крим без світла. Українські активісти разом із кримськими татарами відмовляються йти на компроміси, адже мінімальну їхню вимогу — звільнити кримських політв’язнів — Москва проігнорувала. Тому єдина поступка, на яку вони погодилися, — це завершення монтажу дроту та зняття базового заземлення.

Шокуюче кіно

Шокуюче кіно

Справу про групове зґвалтування неповнолітньої дівчини порушила прокуратура Миколаївської області, адже сама жертва насильства була настільки морально зацькованою, що воліла в усьому звинувачувати лише саму себе.

Ласий завод

Ласий завод

Уже не перший тиждень у центрі уваги — Одеський припортовий завод. Чергові активні дії навколо підприємства розпочалися 20 листопада, коли «губернатор» області зробив заяву про те, що контракт на закупівлю газу нібито виявився черговою корупційною схемою.

Урвався терпець

Урвався терпець

Щонайменше до кінця року триватиме протест проти безчинств місцевої влади у містечку Рокитне, що на Київщині. Біля держадміністрації протест бійців АТО, які нещодавно повернулися з війни, триває вже три тижні.

Беззахисні друзі захисників

Беззахисні друзі захисників

Обвуглені балки і залиті водою коридори — на таку руїну перетворилася історична будівля в центрі Одеси на вулиці Ланжеронівській, 3. Триповерховий будинок, де, поза іншим, знаходились офіси волонтерських організацій, які збирали допомогу для воїнів АТО і переселенців, зайнявся у ніч на неділю близько другої години.

«Новий старт» з іконами

«Новий старт» з іконами

У Львові завершується соціальний проект, у якому взяли участь 65 жінок iз Донецька та Криму, що змушені були залишити рідні оселі. Загалом лише офіційно на Львівщині мешкає понад 6 тисяч внутрішніх біженців, хоча експерти припускають, що ця цифра в реальності наближається до 10 тисяч.

Рибальські гачки терору

Рибальські гачки терору

За даними групи «Інформаційний спротив», у середовищі бойовиків «ДНР» продовжують розповсюджуватися чутки про запланований наступ на позиції ЗСУ вже на початку грудня. Особливо «багатіють думками» про «відвоювання Донбасу в України» окупанти Горлівки.

«Обмежене» вшанування

«Обмежене» вшанування

28 листопада українці вшановували тих, хто 82 роки тому став жертвою тоталітарної репресії голодом. Утім цього року віддати належне пам’яті замордованих більшовицькою Росією українських селян завадили невиправдані, на межі абсурду, заходи безпеки.

Всі статті рубрики