Сіль та сонце — струм чудовий

Сіль та сонце — струм чудовий

У грудні в Марокко відкриють величезну сонячну електростанцію, яка ночами живитиме струмом ціле місто. За допомогою сонячної енергії теплова електростанція у Варзазаті розплавлятиме сіль, акумулюючи таким чином енергію, щоб потім вечорами віддавати її на споживання. На першому етапі станція генеруватиме енергію протягом трьох годин після заходу сонця.

Щоб лани широкополі…

Щоб лани широкополі…

В Україні ухвалили нову стратегію розвитку сільського господарства на 2015—2020 роки, де ставку зроблено на дрібного сільгоспвиробника. Про свою готовність допомогти з втіленням цієї стратегії та підтримати мале фермерство в Україні також заявляє Агенція США з міжнародного розвитку (USAID), повідомляє «Радіо Свобода». В економічній сфері американський уряд у наступні п’ять років зосередиться на підтримці дрібних фермерських господарств в Україні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не треба вам берег турецький?

Не треба вам берег турецький?

Учора зранку світові інформагенції поширили новину, що Туреччина щойно збила військовий літак невідомого походження, який порушив її повітряний простір на кордоні з Сирією. За даними військових, турецькі F16 попередили пілотів літака про порушення перед тим, як збити його.

Всі статті рубрики