Парижу — від Брюсселя

Парижу — від Брюсселя

Після замахів у Парижі 13 листопада у Європі гірко жартують, що Брюссель є не лише столицею Бельгії, Євросоюзу та НАТО, а ще й європейських терористів-ісламістів, оскільки напади у Парижі значною мірою планували й виконували громадяни Бельгії. Як наслідок, у Брюсселі в ніч проти понеділка була проведена масштабна антитерористична операція.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кінець ери Кіршнерів

Кінець ери Кіршнерів

Кандидат від опозиційних ліберально-консервативних сил та діючий мер Буенос-Айреса Маурісіо Макрі, за попередніми підрахунками, переміг у другому турі президентських виборів в Аргентині, який відбувся в неділю, повідомляє інформагенція «Ассошiейтед пресс».

Шенген під замком

Шенген під замком

Краще контролювати кордони й обіг вогнепальної зброї — на це спрямовано заходи, що їх ухвалили увечері минулої п’ятниці у Брюсселі міністри внутрішніх справ і юстиції ЄС. Вони заявили, що зроблять усе можливе, аби до кінця року країни Євросоюзу почали обмінюватися даними авіапасажирів, а зовнішні кордони ЄС охоронялися суворіше. Хоча теракти в Парижі здійснили в своїй більшості громадяни ЄС, але, можливо, розплачуватися за них доведеться ні в чому не винним громадянам країн з-за меж Шенгенської зони.

Всі статті рубрики