«Привіт» з унітаза

11.11.2015
«Привіт» з унітаза

Адель зі своїми «Греммі».

Ідеальних людей не буває. Але якщо хтось спроможний упоратися зі своїми вадами самостійно, то іншим потрібна допомога. До останніх належить і британська співачка Адель, якій менеджери... заборонили користуватися соціальними мережами.

Як розповіла поп-діва в інтерв’ю газеті «Індепендент», кілька років тому вона напідпитку залишила «кілька неадекватних постів» у своєму «Твіттері». «Я більше не п’ю. Але ще коли «Твіттер» тільки з’явився, я частенько могла написати туди щось не надто пристойне. Щоб це зупинити, мій менеджмент найняв двох спеціальних людей, які контролюють усі мої «твіти», — каже зірка. При цьому Адель наголошує, що свої пости пише сама, просто вони проходять «передмодерацію» — з’являються в мережі лише після того, як «спеціальні люди» їх схвалять.

27-річна Адель є однією з найбільш успішних співачок сучасності. Нещодавно вона повернулася в студію після кількох років «декретної відпустки» — і перший після перерви кліп (на пісню Hello) одразу встановив рекорд: за добу його переглянули в інтернеті майже 28 мільйонів користувачів. А на 20 листопада заплановано вихід її нового альбому, який також має всі шанси одразу стати золотим.

До речі, свої численні музичні нагороди, серед яких є й близько десятка «Греммі», Адель тримає... у вбиральні. «Люблю на них дивитися, сидячи на унітазі. Це так надихає!» — поділилася з журналістами безпосередня знаменитість.