Спокій на старість років

10.11.2015
Спокій на старість років

Едді Мерфі.

Один із найкращих коміків Голлівуду Едді Мерфі давненько не тішив прихильників новими ролями. Схоже, актор із головою занурився в нову любов (останні кілька років Едді зустрічається з моделлю Пейдж Батчер). І якщо в роботі застій, то особисте життя буяє — як повідомляють західні таблоїди, невдовзі 54-річний Мерфі знову стане батьком. Уже вдев’яте! Його 36-річна пасія вагітна й має народити навесні.

У Едді є двоє позашлюбних синів від різних жінок, 26-річний Ерік та 25-річний Крістіан, а також п’ятеро дітей від законної дружини Ніколь Мерфі, з якою він прожив у шлюбі 14 років. А ще йому таки довелося визнати батьківство дитини колишньої учасниці гурту «Спайс гьорлз» Мелані Браун. Роман із нею запальний комедіант закрутив одразу після розлучення з Ніколь 2006 року, але стосунки не залагодилися — пара швидко розійшлася, а потім Мел Бі довго судилася, вимагаючи від Едді аліментів на дитину. Мерфі категорично відмовлявся визнати дочку, але за рішенням суду був вимушений зробити ДНК-текст, і тоді вже відпиратися не було сенсу.

Тепер актор визнає, що нарешті знайшов своє щастя і спокій у житті: «Колись я відвідував різні заходи для підтримання іміджу, переживав, читаючи рецензії на мої фільми. А тепер мені байдуже, що хто про мене думає! Газети я не читав уже років двадцять, до комп’ютера навіть не підходжу. І знаєте, мені чудово живеться!»