Бос Перрі

10.11.2015
Бос Перрі

Кеті Перрі.

Незважаючи на те, що американська кантрі-зірка Тейлор Свіфт збирає всі можливі музичні нагороди, найдорожчою співачкою 2015 року все ж виявилася не вона. Згідно з рейтингом представниць музичної індустрії, які за минулі 12 місяців мали найбільші заробітки, першість належить іншій американці — Кеті Перрі.

Відповідний список традиційно укладає авторитетний журнал «Форбс». За його підрахунками, впродовж минулого року Перрі збагатіла на 88 мільйонів доларів. Найбільше грошей приніс їй світовий тур Prismatic, у рамках якого за кожен концерт виконавиця заробляла близько 1,3 мільйона доларів. Окрім того, бюджет 31-річної зірки поповнила співпраця з брендом Covergirl, виробником аксесуарів Claire’s та виробництво іменних парфумів.

«Як бос, як людина, що сама керує своєю компанією, я пишаюся таким високим місцем», — прокоментувала Кеті своє лідерство в рейтингу, додавши, що їй подобається бути діловою жінкою: — Я хочу вхопити бізнес за яйця!». Із такою позицією Кері точно не пропаде.

Другу сходинку посіла таки Тейлор Свіфт. Але склалося так, що підрахунки експертів «Форбса» охопили тільки початок її концертного турне, в якому співачка щодня заробляє близько мільйона доларів. Тож наступного року ситуація на вершині рейтингу може змінитися.

Третє місце поділили між собою Стіві Нікс та Крістін Макві з гурту Fleetwood Mac, які заробили у світовому турі 59,5 мільйонів.

Леді Гага, яка свого часу кілька років поспіль упевнено очолювала цей рейтинг, тепер лише четверта, хоч і відстала від Стіві з Крістін лише на півмільйона доларів.

Замикає п’ятірку найкращих минулорічна лідерка Бейонсе із доходом у розмірі 54,5 мільйона доларів за рік.