ХРОНІКА

21.10.2015

Футбол

Як вирішив виконком ФФУ, домашній поєдинок раунду «плей-оф» відбору на чемпіонат Європи-2016 проти словенців українська збірна зіграє у Львові. За словами одного з віце-президентів федерації Артема Франкова, в голосуванні за право прийняти цей ключовий поєдинок кваліфікації кандидатура міста Лева перемогла конкурента з грандіозною перевагою — 35:3. У боротьбі з НСК «Олімпійський» «Арена Львів» була поза конкуренцією, адже львівський стадіон уже давно вважається фартовим для нашої збірної. А от столичний стадіон останнім часом не приносить ігрових дивідендів команді Фоменка, яка в поточному відборі в Києві не здобула жодного очка, програвши словакам та іспанцям. Словенці також для зустрічі з українцями обрали щасливу для себе арену — стадіон «Людскі врт» у Маріборі.

* * *

Артем Мілевський, який нещодавно підписав контракт з хорватським «Сплітом», заявив, що перша його футболка, отримана в новому клубі, буде виставлена на аукціон, гроші з продажу якої він спрямує на допомогу дітям із зони АТО.

Футзал

Суперниками харківського «Локомотива» в еліт-раунді Кубка УЄФА будуть словацький «Слован-Матік», сербський «Економац» та португальська «Бенфіка». Поєдинки цього міні-турніру, переможець якого отримає право зіграти в «фіналі чотирьох», відбудеться в Братиславі.

Теніс

Турнір WTA «Кубок Кремля» (Москва, призовий фонд — 700 тис. доларів). Перший раунд. Цуренко (Україна) — Крунич (Сербія) — 6:3, 6:1.