Уже перешкоджають

Уже перешкоджають

До місцевих виборів iще більше тижня, а у Черкасах уже почалися «показові виступи».

Спочатку Черкаська міська ТВК своєю постановою зняла з реєстрації 12 кандидатів Партії вільних демократів, очільником якої є черкаський міський голова Сергій Одарич, що вкотре прагне сісти у звичне для себе крісло.

ДОПОМОГА

ДОПОМОГА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без крапок над «і»

Без крапок над «і»

У вівторок, 13 жовтня, Рада безпеки Нідерландів оприлюднила результати розслідування катастрофи «Боїнга-777» над Донбасом. Нагадаємо, 17 липня 2014 року, близько 16:20, над територією України було збито авіалайнер Малайзійських авіаліній, що прямував рейсом з Амстердама в Куала-Лумпур. Тоді загинуло 298 людей.

Нісенітниці Москви та Донецька

Нісенітниці Москви та Донецька

У питанні політичного врегулювання конфлікту ватажки терористів та їхні господарі у Кремлі демонструють парад маразмів. Учора лідер самопроголошеної «ДРН» Олександр Захарченко заявив, що донецькі бойовики готові скасувати результати своїх псевдовиборів 2 листопада 2014 року, якщо Україна скасує результати виборів Президента навесні 2014 року, перемогу в яких здобув Петро Порошенко, і виборів до Верховної Ради, проведених восени минулого року.

Кремлівська Феміда ламає комедію

Кремлівська Феміда ламає комедію

Суд над українською льотчицею все більше нагадує дешевий детектив: покази замаскованих свідків, які суперечать один одному, перенесення засідання через приїзд патріарха Кирила, а тепер позбавлення свідків захисту можливості свідчити. А ще прикордонники повідомили сестрі Надії Савченко Вірі про заборону в’їзду на територію Росії. Молодша сестра мала виступати в суді як свідок.

Всі статті рубрики