Каменяр погарнішав

Каменяр погарнішав

Цього тижня дирекція Личаківського цвинтаря розповіла про те, як ведуться роботи на кладовищі. Починаючи з 2008 року і по теперішній 2015, за словами директора установи Михайла Нагая, загалом було відновлено сім сотень поховань, з яких 73 могили — визначних українських діячів.

І світ нам допоможе

І світ нам допоможе

«УМ» уже писала про ситуацію в КНУ імені Тараса Шевченка, коли двох студентів, які займалися антикорупційною діяльністю, збиралися відрахувати з університету. Причина — нескладення двох іспитів. Проте ситуація ускладнилася, оскільки за два тижні в КНУ мають відбутися вибори ректора.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Братські» тортури

«Братські» тортури

У той час, як увага світової громадськості прикута до долі української льотчиці Надії Савченко та кримських активістів Олега Сенцова, Олександра Кольченка та Геннадія Афанасьєва, над якими вже рік триває показове судилище, справа інших українських політв’язнів поки що перебуває в тіні.

Репресоване дитинство. Закатована юність

Репресоване дитинство. Закатована юність

У Тернополі урочисто презентували унікальну книгу, присвячену малолітнім політв’язням радянського репресивного режиму. Для її видання було опрацьовано біографії більш як двох із половиною тисяч жителів Тернопільщини, яким довелося пройти через страшні випробування у зовсім юному віці.

Ракети перемир’ю не завада?

Ракети перемир’ю не завада?

Позавчора бойовики знову цинічно порушили перемир’я, яке тривало від 30 вересня. За даними штабу АТО, в районі населеного пункту Троїцьке терористи обстріляли протитанковими керованими ракетами (ПТКР) український опорний пункт. У результаті поранення отримали четверо захисників України, які саме в цей час вдосконалювали позиції.

Всі статті рубрики