Кремлівський «яструб» заблудився…

Кремлівський «яструб» заблудився…

Туреччина звинуватила Росію в повторному порушенні свого повітряного простору — другий інцидент iз російським бойовим літаком стався в неділю. У зв’язку з цим російський посол в Туреччині знову був викликаний до МЗС країни. Раніше Анкара вже висловила протест РФ у зв’язку з порушенням свого повітряного простору, що мало місце в суботу.

Разом і Китай легше бити

Разом і Китай легше бити

США та ще одинадцять країн тихоокеанського узбережжя домовилися про створення зони вільної торгівлі в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Представник США не стримував радощів, вітаючи сторони з «історичною домовленістю», яка для США є найбільшою торговельною угодою з 1994 року.

Комар носа не підточить

Комар носа не підточить

У понеділок розпочався Нобелівський тиждень, упродовж якого будуть відзначені найвищі досягнення в галузі науки, літератури та економіки. 114-й за черговістю тиждень оприлюднення лауреатів Нобелівської премії традиційно розпочали з галузі медицини та фізіології.

Запах нейтрино

Запах нейтрино

Учора Нобелівською премією з фізики відзначили японського вченого Такакі Каджита та канадця Артура Макдональда за дослідження про те, як нейтрино змінюють свої «аромати». Нейтрино — це всюдисуща субатомна частинка з майже нульовою масою, яка дуже рідко взаємодіє з іншими частинками матерії, що робить її дослідження неймовірно складними.

Всі статті рубрики