ХРОНІКА

07.10.2015

Футбол

Український форвард Артем Мілевський підписав півторарічний контракт з хорватським «Сплітом», головним тренером якого є екс-футболіст київського «Динамо» — Горан Саблич. Нагадаємо, попереднім місцем роботи українського футболіста був «Хайдук», договір з яким, провівши за цей хорватський клуб 27 поєдинків, Мілевський розірвав минулого літа.

«Я покажу свій максимум, аби виконати завдання, які на мене покладаються. Важливо, що тренер — мій хороший друг, ми знаємо один одного впродовж тривалого часу», — відзначив Міля.

Художня гімнастика

На міжнародному турнірі AEON Cup у Токіо, який вважається неофіційним клубним чемпіонатом світу, представниці «Школи Дерюгіних» — Ганна Різатдінова, Вікторія Мазур та Альона Дьяченко — посіли високе друге місце, пропустивши поперед себе лише команду російських грацій на чолі з чемпіонкою світу Маргаритою Мамун. Третіми фінішували гімнастки з Білорусі.

Визнання

Національний олімпійський комітет України визнав найкращим спортсменом країни у вересні чемпіона світу з греко-римської боротьби Жана Беленюка. Його наставники — Віталій Киселиця та Олег Сазонов — стали найкращими тренерами місяця. Подібне визнання — друге в кар’єрі Беленюка. Свою дебютну статуетку з рук Сергія Бубки Жан отримав у квітні 2014 року, коли здобув перемогу на чемпіонаті Європи.