«Підвішений» літак

«Підвішений» літак

Поки в столиці, відповідно до квітневого закону про декомунізацію, лише збираються ліквідувати понад сотню пам’ятників і пам’ятних знаків, у Тернополі в цій справі вже планують поставити жирну крапку. Леніна тут знесли ще на початку 90-х, iз танками, гарматами і таким іншим теж давно «розправилися».

Операція «Бурштин»: дубль два

Операція «Бурштин»: дубль два

Майже два тижні тому владі та правоохоронцям удалося тимчасово вгамувати пристрасті на нелегальних копанках бурштину в Маневицькому районі. Але це затишшя виявилося нетривким. Уже минулого тижня нелегальні старателі з Рівнещини знову масово посунули у волинські ліси, де сонячний камінь ще можна спокійно копати лопатою, не використовуючи дорогих помп.

Чиє діло «праве»?

Чиє діло «праве»?

Активіста «Правого сектору» 32-річного Дмитра Семена затримали нібито за здирництво, шантаж та хуліганство. При затриманні били та погрожували, однак, за словами постраждалого, конкретних звинувачень йому особисто так і не висунули. Проте три години Дмитро Семен провів у будівлі РВВС Комсомольського району, де йому повідомили про те, що його переводитимуть до СІЗО.

Всі статті рубрики