Кримський «авітаміноз»

Кримський «авітаміноз»

Футуристичні пейзажі у вигляді величезних залізних «їжаків» та бетонних блоків виросли недалеко від села Червоний Чабан, що на Херсонщині. Знадобилися зусилля більш ніж двохсот чоловіків для того, щоб повністю заблокувати відомчу залізничну гілку, яка раніше обслуговувала завод «Кримський титан».

Мовчання ягняток

Мовчання ягняток

Останнім часом спостерігається майже повне припинення обстрілів українських позицій із боку російсько-сепаратистських військ. Усі розуміють, що це тимчасово, називаючи такий стан речей затишшям перед бурею.

Посидьте, подумайте

Посидьте, подумайте

Голосіївський райсуд Києва подовжив утримання під вартою двох спезназівців iз Росії Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва, яким інкримінується участь у терористичній діяльності «ЛНР» та збройна агресія проти України, до 21 листопада.

Окупант чекає команди

Окупант чекає команди

Відносне затишшя у зоні АТО пов’язане з бажанням Кремля вигідно для себе домовитися із країнами Заходу щодо українського питання. Відтак, згідно з даними вітчизняної розвідки, в останні дні на Донбасі не спостерігається жодного поступу в напрямку виконання Мінських угод Росією та її маріонетками у середовищі бойовиків.

Правда очі ріже

Правда очі ріже

Учора в Росії відбулося чергове засідання у справі української льотчиці. «Заходи безпеки» і цього разу не змінилися — «охороняють» українку всім миром. До Донецького суду стягли чи не всі силові структури міста: тут і військовіі, і спецназ, і конвой у масках, і поліція.

Золоті голови

Золоті голови

Винахідники віком до 17 років презентували свої розробки та дослідження у стінах Київського національного університету, куди було запрошено представників найбільших компаній України та світу.

Всі статті рубрики