«Зірки» та й годі

«Зірки» та й годі

До села з чудернацькою назвою Оборона Рад, що розмiстилося на території Сухомаячківської сільської ради Новосанжарського району, «маршрутка» курсує раз на день. І то водій, у маршруті якого зазначена лише зупинка в Сухій Маячці, погоджується завезти мене до Оборони Рад за доплату.

Футболять з центру

Футболять з центру

Схоже, скоро на місці історичної пам’ятки — будівлі рідкісного зразка житлової забудови Києва першої половини XIX століття (тут упродовж останніх років розміщується Центр ендокринології) — з’явиться новенький офісно-готельний комплекс з апартаментами. А медзаклад «перенесуть» у так зване медичне містечко.

Політіспит

Політіспит

Відома серед студентської спільноти організація «ШеваПил», яка займається розкриттям корупційних схем, знову потрапила в об’єктиви журналістів. Стало відомо, що засновників студентської антикорупційної організації — Володимира Коваля та Івана Кучерявого збираються відрахувати з навчального закладу, де вони провчилися один рік.

Сонце працює вночі

Сонце працює вночі

Як можна відмовитися від газу і зекономити мільйони гривень, розповідали нещодавно на зібранні «Як стати енергоефективним містом» у Золочеві, на Львівщині. Однією з головних тем став уже запроваджений та успішний проект iз переведення комунальних котелень на альтернативні джерела енергії.

Всі статті рубрики