У чужій хаті — чужа правда

У чужій хаті — чужа правда

Кілька ночей поспіль хворі люди не можуть спокійно спати. Переселенців-інвалідів із зони АТО, які проживають у санаторії «Сперанца» у смт Сергіївка Одеської області, днями «попросили» переїхати в сусідній санаторій «Сенетатя». Офіційна версія керівництва — заклад не відповідає нормам пожежної безпеки.

Торговка немовлям

Торговка немовлям

Двадцятидворічну жінку, жительку Черкас, взяли на гарячому в момент продажу свого немовляти. Своє дитя мати оцінила у 40 тисяч гривень. «Отримавши інформацію, що одна з породіль міста шукає покупця на свою щойно народжену дитину, оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, негайно розробили операцію з її затримання», — розповідають «УМ» у прес-службі УМВС у Черкаській області.

Останній обряд

Останній обряд

В Умані цьогорічне святкування прочанами Нового року затьмарене смертю одного з них. На жаль, для 28-річного Аміра Охана, жителя ізраїльського міста Холон, паломництво на могилу святого цадика Нахмана стало останнім.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Бувай, Донецьк, привіт, Дамаск!»

«Бувай, Донецьк, привіт, Дамаск!»

Серед бойовиків самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» зростає паніка через чутки про закриття проекту «Новоросія» Кремлем. За даними прес-центру штабу АТО, місцеві терористи все частіше дезертирують. Тим більше що в окупованих районах Донбасу майже втричі зменшилася кількість так званих «добровольців» iз Росії, які під час відносного перемир’я поїхали додому.

Кладовище пам’яток комунізму

Кладовище пам’яток комунізму

Український інститут національної пам’яті склав перелік пам’ятників і пам’ятних знаків Києва, що підлягають демонтажу відповідно до закону про декомунізацію. «Бiльше сотнi столичних пам’ятників та пам’ятних знаків досі уславлюють більшовицьких діячів — тих, хто зі зброєю в руках боровся проти українських військ, або санкціонував окупацію та політичні репресії», — зазначається в повідомленні.

Судимі будете у РФ

Судимі будете у РФ

Після півтора року судової тяганини процес над Надією Савченко вийшов на новий рівень. У російському Донецьку вчора розпочалися слухання по суті справи. У зал судових засідань Надію доставили під конвоєм, а квартал навколо суду охороняли наряди поліції та десятки козаків.

Всі статті рубрики