В очікуванні дев’ятого

16.09.2015
В очікуванні дев’ятого

Мел Гібсон і Розалінд Росс.

Переступивши через 50-річний рубіж, «оскароносний» актор і режисер Мел Гібсон дуже змінився. Якщо раніше його називали одним із найбільш вірних чоловіків у Голлівуді, після ювілею зірку «Хороброго серця» потягнуло «наліво». Дружині й матері сімох дітей Гібсона його загули набридли, і в 2009-му після 28 років шлюбу подружжя розлучилося. Актор швидко закрутив роман із російською піаністкою Оксаною Григор’євою, але цього разу шлюб тривав недовго. У пари народилася дочка, а вже наступного року Григор’єва звинуватила чоловіка в насильстві й через суд домоглася величезних аліментів. При цьому всіх своїх дітей Мел дуже любить і намагається й надалі відігравати значну роль у їх вихованні.

А невдовзі, як стверджують американські таблоїди, актор стане батьком удев’яте. Нинішня подруга 59-річного «оскароносця», 24-річна актриса Розалінд Росс, нібито вагітна.

Познайомилися закохані всього лише два місяці тому, в липні, на зйомках чергового фільму. І хоча офіційно новину про своє чергове батьківство Мел іще не підтвердив, колегам та друзям здалося підозрілим, що Розалінд уже місяць як категорично відмовляється від алкоголю й намагається менше бувати в нічних клубах та місцях, де сильно накурено.

А поки преса гадає, чи очікує Гібсон на поповнення, сам він готується до зйомок свого наступного фільму «З міркувань совісті», які стартують уже в жовтні.