Інвестор платить — інвестор замовляє гру

Інвестор платить — інвестор замовляє гру

Після матчів збірних практично завжди доводилося чути, як важко українським клубам повертатися в колію національного чемпіонату. Проте, здається, цього разу перерва на поєдинки євровідбору проти білорусів та словаків ніяких негативних наслідків на клуби-донори збірної України не справила.

Медалі з підтекстом

Медалі з підтекстом

Свої славні традиції вітчизняна борцівська школа підтверджувала вже не раз — і на олімпіадах, і на планетарних першостях. Утім на цьогорічному чемпіонаті світу українські борці просто перевершили найоптимістичніші сподівання, вигравши в Лас-Вегасі рекордну кількість нагород.

Ментально програний «Шолом»

Ментально програний «Шолом»

Коли настає час переписувати історію, не витримують нерви навіть у найбільш сильних представників світу цього. Уся спортивна спільнота планети з нетерпінням чекала тріумфу першої ракетки WTA, неперевершеної Серени Уїльямс на домашньому «Ю-Ес оупен», який би дозволив їй стати першою з 1988 року володаркою найголовнішого тенісного трофею — «Великого шолому».

«Мундіаль» у бронзових тонах

«Мундіаль» у бронзових тонах

Уродженка Сімферополя Ганна Різатдінова — одна з тих представниць спортивного Криму, котра після анексії РФ півострова зберегла українське громадянство. Тож патріотична позиція 22-річної грації дозволила нашій країні зберегти ключові позиції в художній гімнастиці.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики