Шаріат у гаманці

Шаріат у гаманці

У місті Шель поблизу Парижа відкрилася перша у Франції банківська агенція, яка працює за законами шаріату. Серед послуг NoorAssur — страхування життя, добровільне медичне страхування, а також специфічні послуги, приміром страхування прочан до Мекки та ощадні вклади для фінансування хаджу чи релігійних весіль.

Штурм Європи

Штурм Європи

Триває масований штурм Європи шукачами кращого життя з Азії та Африки. Лише до Мюнхена за вихідні, 5 та 6 вересня, прибуло близько 11800 біженців із Угорщини, повідомила інформагенція «Франс пресс». Місто задихається від навали непроханих гостей, тому багатьох із так званих біженців одразу перевезли до інших федеральних земель Німеччини.

Революції роблять восени

Революції роблять восени

Минулої неділі у столиці Молдови на центральній площі Великих національних зборів відбулася багатотисячна акція протесту, повідомляє інформаційна агенція «Рейтер». Перед головною будівлею уряду учасники акції вимагали нових виборів та відставки президента Ніколає Тімофті (причому останні мають бути всенародними, адже нині президента Молдови обирає парламент), скандуючи «Поверніть мільярд!».

Всі статті рубрики