«Гібридна» коаліція

«Гібридна» коаліція

Після гучного демаршу Олега Ляшка, який заявив про перехід в опозицію до влади, парламентська коаліція опинилася в невеликому ступорі — на черговому засіданні парламенту з першої спроби депутати навіть не спромоглися проголосувати за порядок денний.

Конверт iз «білим ПОРОШком» у руках пенсіонерів

Конверт iз «білим ПОРОШком» у руках пенсіонерів

Вінниччина волею долі стала одним з епіцентрів, що притягує увагу зацікавленого світу. Адже вона пригріла та виколихала у тепличних умовах нинішніх поводирів держави. І сама ж тепер, зрештою, як і вся держава, попри надзвичайно важку локшину, зліплену з риторики високопосадовців, на вухах та полуду на очах вибирається з-під власних брил та завалів, що застрягли у свідомості.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Дружити» з дулею в кишені

«Дружити» з дулею в кишені

З’ясування стосунків між «губернатором» Одещини Михаїлом Саакашвілі та українським Прем’єром Арсенієм Яценюком, яке стало топ-темою українських політичних дискусій, вкотре принесло дивіденди «нестримному грузинові». Все почалося з того, що, виступаючи в ефірі 5-го каналу в програмі «Погляд», Саакашвілі звинуватив Арсенія Яценюка в лобіюванні інтересів олігархів, розгулі корупції та імітації реформ.

Всі статті рубрики