Скромний максималізм

Скромний максималізм

Незалежно від місця проведення турнірів «Великого шолома», підбивати підсумки виступу українських тенісистів на цих престижних змаганнях, як правило, доводиться завчасно. Цьогорічний американський «Гранд слем» винятком не став — перетнути екватор турніру жоден із наших співвітчизників не зміг, хоча підкорювати цього року «Ю-Ес оупен» висадився рекордний за кількістю український десант.

Під тиском стюардів та шин

Під тиском стюардів та шин

В Італії, на домашньому автодромі в Монці, «Феррарі» має неймовірно потужну підтримку, але подарувати перемогу своїй багатотисячній торсиді не може вже п’ятий сезон поспіль. Перервати неприємну традицію не допоміг «Скудерії» і титулований новачок, чотириразовий чемпіон світу Себастьян Феттель.

Хвороба наймолодших

Хвороба наймолодших

Із двох поразок почала Євробаскет збірна України. Порівняно з чемпіонатом світу-2014 склад національної команди змінився рівно на половину (серед 12 гравців — шестеро дебютантів), а «хвороба» збірної лишається та сама, що й на минулому ЧС: нестабільність.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Глевкий млинець замість торта

Глевкий млинець замість торта

Із поразки почала оновлена молодіжна збірна України (U-21) відбір до чемпіонату Європи-2017 у своїй віковій категорії. А вирушала ж до Македонії сповнена надій. По-перше, суперники вже встигли нищівно програти свій перший матч відбору ісландцям (0:3) і ще до того вважалися аутсайдерами групи.

Половина справи

Половина справи

Якщо у збірної України й було завдання-мінімум на груповий раунд кваліфікації чемпіонату Європи-2016, то минулої суботи, після впевненої перемоги над білорусами у Львові, підопічні Михайла Фоменка його виконали. Гарантували собі в секстеті «С» місце не нижче третього, що дає його володарю право на участь у «плей-оф».

Є шанс на щасливе третє місце

Є шанс на щасливе третє місце

Першою командою, яка офіційно оформила вихід на Євро-2016 через кваліфікаційний турнір, стала збірна Англії. Колектив Роя Ходжсона — єдиний, хто проходить відбір зі стовідсотковим показником. Щоправда, слід визнати, що й суперники у групі Е — не з тих, хто міг би скласти гідну конкуренцію фаворитові. «Леви» «обмили» путівки до Франції вже після семи турів.

Аліна Махиня: Без м’яса борцеві ніяк

Аліна Махиня: Без м’яса борцеві ніяк

Два роки — саме стільки часу минуло після попереднього інтерв’ю цієї знаної борчині нашій газеті. Здавалося б, не дуже й великий термін. Та недарма ж ця симпатична дівчина, за власним зізнанням, з дитинства була занадто жвавою й непосидючою.

Всі статті рубрики