Кому зорі всміхаються

Кому зорі всміхаються

На честь 221-ї річниці Одеси на відомій у цьому південному місті Алеї зірок з’явилося ще п’ять нових імен. Саша Чорний — поет Срібного століття, який здобув широку популярність як автор популярних лірико-сатиричних віршованих фейлетонів.

Ворог не може без вогню

Ворог не може без вогню

Перемир’я на Донбасі фактично тривало лише чотири дні. Учора бойовики знову застосували важке озброєння. За даними штабу АТО, терористи обстріляли зі 120-мм мінометів українські позиції біля села Новотошківське, що на Бахмутській трасі. Ворожі провокації також відбулися поблизу Донецького аеропорту, а також біля Щастя та Кримського, що на Луганщині. Але тут ворог відкривав хаотичний вогонь лише зі стрілецької зброї та гранатометів.

Кремль починає торгуватися

Кремль починає торгуватися

Майже півтора року українська льотчиця перебуває в російській в’язниці. Наразі апеляційний суд Москви вчергове продовжив термін її утримання та переніс клопотання адвокатів про проведення подальших слухань у російській столиці.

Ваза звичайна сНАРЯДНА

Ваза звичайна сНАРЯДНА

Нещодавно на засіданні уряду міністру фінансів України Наталії Яресько інший урядовець, Арсен Аваков, подарував розписану квітами гільзу від 122-міліметрового снаряда за успішні переговори з кредиторами, у результаті яких Україні списали частину боргу. В іншу розписану гільзу міністр внутрішніх справ, немов у вазу, поставив живі квіти.

Врадіївка-2

Врадіївка-2

Курортне містечко, що на Херсонщині, опинилося в епіцентрі скандалу відразу ж після того, як п’яний депутат місцевої райради Андрій Бульбах із села Рівне збив на смерть на своєму мікроавтобусі 22-річну велосипедистку та втік із місця злочину.

Всі статті рубрики