Київ: один на всіх і всі на одного

Київ: один на всіх і всі на одного

Короткий огляд політичних сил, які заявили про участь у місцевих виборах-2015, справедливо було б почати зі згадки про правлячу в Києві політичну силу — «УДАР» Віталія Кличка. Та от лихо: такої партії більше не існує. Минулої п’ятниці — під урочистості партійного з’їзду — її поглинула президентська «Солідарність».

Спадкоємець Пшонки

Спадкоємець Пшонки

Опудала тварин, сусальне золото, ліпнину і мармур — громадські активісти Одеси показали світові апартаменти одіозного екс-«регіонала». Зовні будівля завжди приковувала погляди та інтригувала перехожих. У травні цього року було оприлюднено відео будинку Ківалова з висоти пташиного польоту, на ньому зафільмували пришвартовані яхти, тенісний корт та парк — шедевр топіарного мистецтва. Але внутрішнє убранство особняка досі було недоступне для широкого загалу.

Кривавi змiни

Кривавi змiни

Останній день літа для українського парламенту виявився досить гарячим. Депутати після відпочинку зібралися на позачергову сесію, щоб проголосувати запропоновані Президентом зміни до Конституції, які передбачали два принциповi питання — закріплення в Основному законі децентралізації влади та створення інститутів префектів і затвердження в перехідних положеннях особливого статусу окупованих районів Донбасу.

Всі статті рубрики