Прощатися зарано!

01.09.2015
Прощатися зарано!

Шеннен Догерті.

Не на жарт налякала своїх прихильників зірка телесеріалів «Беверлі-Хіллз 90210» та «Всі жінки — відьми» Шеннен Догерті. Виклавши у своєму «Інстаграмі» старе портретне фото, 44-річна актриса написала: «Це — все...» Багато хто сприйняв цей підпис як прощання, адже нещодавно Догерті зізналася, що хвора на рак грудей. Користувачі засипали свою улюбленицю підбадьорливими коментарями, закликаючи її «боротися» і «не здаватися».

Сама знаменитість раніше також демонструвала оптимізм. Підтвердивши, що в неї виявили злоякісну пухлину молочної залози, яка дала метастази щонайменше в один із лімфатичних вузлів, Шеннен запевняла: здаватися вона точно не збирається. «Я проходжу курс лікування, продовжую правильно харчуватися, займатися спортом. І надалі дуже позитивно налаштована щодо свого життя», — заявила актриса в інтерв’ю журналу «Піпл».

Догерті діагностували рак іще в березні цього року, але до певного часу їй вдавалося тримати це в таємниці. Та згодом журналісти дізналися, що актриса подала позов проти правничої компанії Tanner Mainstain Glynn&Johnson, якій доручила займатися всіма своїми документами. Шеннен звинуватила фірму в тому, що вона вчасно не оформила медичне страхування — через це кінозірці довелося відкласти профілактичне обстеження, і рак виявили пізніше, ніж могли б.