Система — замість автобуса

Система — замість автобуса

Після того як у двох матчах поспіль «Шахтар» неочікувано втратив очки, відпустивши «Динамо» в самостійне плавання, подумалося, що інтрига в поточному чемпіонаті країни може швидко зникнути. Проте, як видно, спокійного життя в чинних чемпіонів та лідерів національної першості не буде. Після блідої та «сухої» нічиєї з «Зорею» гандикап «біло-синіх» над основним переслідувачем швидко втратив ознаки комфортності.

Емоції «Пташиного гнізда»

Емоції «Пташиного гнізда»

Що ж, українській легкоатлетичній збірній удалося уникнути провалу на чемпіонаті світу в Пекіні. Не завершити передолімпійський «мундіаль» без медалей «синьо-жовтим» допомогли стрибун у висоту Богдан Бондаренко та майстриня швидкісної ходьби Людмила Оляновська, бронзова медаль якої стала для спортивної України справжньою несподіванкою. Бондаренко очікувано продовжив свої медальні польоти, хоча й захистити чемпіонський титул у столиці Китаю не зміг.

Без шуму й пилу

Без шуму й пилу

Намагаючись вийти на навколочемпіонську орбіту, себто вибороти право на участь в бою за пояс чемпіона світу в одній із престижних боксерських асоціацій, Олександрові Усику потрібно не тільки перемагати своїх візаві для «нарощування» рейтингової маси, а й робити це чітко та переконливо.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики